Om Birgit Ritter

Birgit-Ritter

Om Birgit Ritter

Executive Coach, Ledelsesrådgiver, Forandringsleder, Enneagram master, Specialist i Personlig udvikling

Jeg hedder Birgit Ritter og jeg tror på at tiden er inde til, at vi skal gøre det, der er rigtigt for os. 

Vi skal tage os selv alvorligt!

Jeg arbejder holistisk og hjælper mennesker både personligt og professionelt. For trives du ikke på jobbet påvirker det dit privatliv og omvendt. 

Hvorfor skal du arbejde sammen med mig?

Leder coaching for ledere og nøglemedarbejdere

Fordi du med mig, får en fortrolig partner, der hjælper dig til at finde vej ud af den situation du er havnet i. Du får større selvindsigt, bedre overblik, ny styrke, glæde, lykke, og klarhed i livet.

Mine mange års erfaring som ledelses coach har givet mig en unik evne til at afkode de reelle problemstillinger og stille skarpt på det, der skal ændres.

Min tilgang er pragmatisk. Det vil sige, at jeg altid har fokus på hvad du kan gøre her og nu, med udgangspunkt i den situation du står i.  

Min historie

Jeg kan selv og vil selv

Jeg kommer oprindeligt fra jylland, hvor jeg voksede op med mor, far, storebror, katte, guldfisk, undulater og hund.
Jeg blev opdraget til at være selvstændig og som helt lille blev mit motto: Jeg kan selv og jeg vil selv.

Allerede som lille stod jeg i paradigmet mellem at gøre som alle andre og så skille mig helt ud. Jeg ville gerne gøre det rigtige – men også gerne gå lidt ud over grænsen.

 

Uddannet hos de bedste

Professionel og kompetent

Jeg er certificeret stresscoach og Master Stresscoach fra Danmarks førende stressekspert: : Bjarne Toftegaard samt certificeret Master coach fra Manning Inspire. Herudover er jeg uddannet Enneagram Master og én blandt 9 i Danmark, der for 6. år i træk er blevet akkrediteret som Enneagram Practitioner af den Internationale Enneagram Association i USA

Med mere end 400 timers videreuddannelse og 8 års erfaring i at coache mange forskellige mennesker med hvert sit udgangspunkt og formål med coaching, kan jeg garantere en seriøs og professionel tilgang til de udfordringer, som du måtte have for at kunne komme godt videre i livet.

Oprindeligt er jeg uddannet ingeniør og har været ansat i internationale virksomheder som bl.a. salgschef. Jeg kender til livet i ubalance og har med min historik både som ansat og som coach, udviklet en velassorteret værktøjskasse, der er fuldt opdateret indenfor den seneste viden om ledelse, psykologi, sociologi, trivsel, relationer, stress og selvværd med mere.

Master coach

Master coach

Enneagram Accredited Professional

Vil du høre mere?

Lad os tale sammen, så vi kan se, om jeg er den rette til at hjælpe dig.
Få en gratis og uforpligtende samtale?