Signatur proces

Skab et solidt fundament i dig selv,
bliv mere bevidst
og få det liv, du drømmer om
Jeg lover dig, at det bliver fantastisk

Hjerteligt velkommen til
Jeg er SÅ glad for, at du er her

Signatur processen er her, hvor vi arbejder i dybden med dig.
Bag alle dine begrænsende overbevisninger og gamle historier, finder vi din indre svane frem. 

Vi finder alle dine skønne naturlige talenter og styrker og får sat ord på både det, du brænder for og det du har brug for.

Du bliver mere bevidst om hvem du og hvad du fortjener. Du har garanteret ikke prioriteret dig selv særlig højt tidligere.

Måske har du prioriteret arbejdet, eller måske har du bare prioriteret alle andre.

Efter dette forløb, vil du være langt bedre til at passe på dig selv, sige fra og gå efter det, som du brænder for.

Og ved du hvad?

Du fortjener det – og jeg glæder mig til at hjælpe dig i processen.

Med Birgits varme og empatiske væren, hendes humoristiske tilgang og hendes direkthed, blev jeg ført gennem en ny rejse med mig selv. Med alle de rette værktøjer til at begive mig ud på min egen rejse og finde hjem i mig selv igen, er det med stor glæde at kunne anbefale Birgit.

Du er klar til at gøre noget godt for dig selv,
villig til at slippe gamle mønstre
og modig nok til at prioritere dig 

Da jeg i sin tid kontaktede Birgit, så var det for at få nogle værktøjer til at ændre de mønstre som jeg har haft i mange år, både privat og arbejdsmæssigt.

Jeg fandt hurtigt ud af ting om mig selv som har været gemt væk og med mig i centrum, så fik jeg åbnet op for det der betyder noget for mig.
Birgit var altid meget skarp og udfordrede de ting jeg sagde og kom med mulige løsninger.
Sparringen med Birgit fik mig til at se anderledes på tingene og udfordrede mig på mine tanker og meninger, så forløbet har lært mig utroligt meget.

Ud over mig selv, så fik jeg indsigt i de forskellige persontyper som nu er et værktøj for mig i mit daglige virke med mine medarbejdere, for den måde at kunne sparre og coache bedst muligt.

Det har været en fantastisk rejse som har givet mig en masse selvindsigt og gode værktøjer til min hverdag og jeg kan klart anbefale Birgit til andre.

Jeg har fået mere selvværd og fundet ud af, at jeg er præcis som jeg skal være. Det har gjort mig til en bedre leder og en mere selvsikker forretningsmand. Jeg tror langt mere på mig selv end før.

I Signatur processen med mig, bliver det her muligt:

En rollemodel
for dine omgivelser

Et signatur forløb gør dig til et væsentligt mere bevidst menneske, der skaber stærke relationer. Du får en øget empati med dig selv og andre. Du er mere autentisk og står stærkere i dig selv. 

Det gør dig til en langt mere inspirerende og motiverende leder.

En langt mere omsorgsfuld og nærværende forælder

En rollemodel for dine omgivelser

Forløbet hos Birgit har givet mig selvindsigt, luft i hverdagen, hjælp til at håndtere dets udfordringer samt øget forståelse for, hvordan jeg som person reagerer i visse situationer og hvorfor jeg reagerer som jeg gør.

Med min nye indsigt kan jeg i dag acceptere, at tid for mig selv er OK og nødvendigt, for at være den bedst mulige leder. Og min tid behøver ikke at gå på andet end at kigge ud af vinduet, hvis det er det, jeg har brug for.

Det her får du i
Signatur processen

Face 2 face
samtaler

8 unikke samtaler á 90 minutters varighed, med fokus på din personlige rejse. Bevidsthed, identifikation af dine værdier, dit formål, din vej og dine styrker

Enneagram personprofil

En 42 siders personlig uddybelse af dine styrker og naturlige talenter, din stressprofil, ledelsesstil, skyggesider, livssyn, motivation samt udviklingsområder

Bonus
materiale

Personligt tilpassede udviklingsopgaver og løbende sparring. Nyeste videoer og e-bøger til at støtte din personlige og professionelle rejse.

Du er fantastisk!
Er det ikke på tide, at du selv ser det
og begynder at behandle dig selv derefter?